Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os hverdage mellem kl. 08.00-15.30 på

Telefon: 40 37 35 58

Send os en e-mail

Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

www.filterspecialisten.dk ejes og drives af

Comfort Ventilation V/ Allan Grundsø
Æblehaven 24 – 5462 Morud
info@filterspecialisten.dk
+45 40373558
CVR: 38436457

Virksomheden blev etableret i 2015.

Betaling

www.filterspecialisten.dk kan der betales med:

Dankort
E-Dankort

Visa/Dankort

Der skal foretages betaling med kort på forhånd, hvorefter ordren er aktiveret.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra filterspecialisten. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms.
Der tages forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt og trykfejl.

Levering

Ved køb på www.filterspecialisten.dk betales der fragtgebyr.
Levering sker billigst muligt med GLS til nærmeste pakkeshop. Leveringstiden er 2-4 dage. Vi leverer til hele Danmark.
Ekstra omkostning ved store leverancer må påregnes, samt ved ikke brofaste øer.

Kunden kan bestille levering til privaradresse med GLS for kr. 19,00. Dette skal skrives som kommentar i forbindelse med bestilling.
Kunden kan skrive en ønsket leverings-uge, og vi vil tilstræbe at levere i den ønskede uge. Dette skal skrives som kommentar i forbindelse med bestilling.
Umiddelbart efter kunden har foretaget betaling og denne er registreret af filterspecialisten vil kunden modtage mail med bekræftelse af købet.
Herefter er aftalen om køb bindende.

Fortrydelsesret og reklamationsret

Som privat kunde har du altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Filterspecialisten. Du skal blot sørge for at varen er forsvarligt indpakket og afleveret til Postdanmark eller anden fragtleverandør.

Fra du modtager varen har du som kunde 14 dage til at give besked om fortrydelse af købet, og derefter yderligere 14 dage til at returnere varen til Filterspecialisten. Udgifter til returnering af varen ved almindelig fortrydelse afholdes af kunden.

Har du sendt en vare retur vil du altid få tilsendt en e-mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om behandlingen af din fortrydelseret.

Du kan kun benytte dig af din returret, såfremt vil kontaktes inden returnering. Såfremt varens salgspris er forringet pga. brug eller utilstrækkelig indpakning ved retur vil vi lave en konkret vurdering af værdiforringelsen, hvilket vil blive modregnet returbeløbet.

Varen skal retuneres i originalemballage og pakkes forsvarligt ind. Undlad venligst at skrive direkte på denne.

Når vi modtager varen retur og har kontrolleret, at den lever op til ovenstående for at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderer vi det fulde beløb til dig via den betalingsmetode som er anvendt ved købet, hvilket kan tage op til 8 dage.

Fragtomkostninger refunderes ikke.

Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at du oplyser korrekt registrerings og kontonummer.

Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

Ved reklamation eller fejllevering

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Inden varen sendes retur, skal du kontakte os. Har du fået defekte eller forkerte varer, eller ønsker du at reklamere er det vigtigt at du sender os en mail med angivelse af fejl/mangler og en kopi af den oprindelige kvittering, da dette vil give en hurtigere behandling. Efter vi har modtaget din reklamation vil du blive kontaktet af os hurtigst muligt for videre behandling.

Er der transportskade på det leverede, skal dette oplyses omgående.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på www.filterspecialisten.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne afgivet til www.filterspecialisten.dk vil ikke på nogen måde blive videregivet til 3.part.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.